Title of a News Article

Urfaspor’a veda yemeği!

 Urfaspor’a veda yemeği!
banner206

PTT 1. Lig’de uzun maratonun sona ereceğinden dolayı Özsüt Cafe tarafından Şanlıurfaspor’a veda yemeği düzenlendi.

Özsüt Cafe İşletme Sahibi Kemal Ağar tarafından Pazar günü oynayacağı Orduspor maçı ile sezonu kapatacak olan Urfaspor’a veda yemeği verildi. Piazza Alışveriş Merkezi’nde bulunan cafede düzenlenen yemeğe; Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak ve futbolcular katıldı. Cafe İşletme Sahibi Kemal Ağar ve Cafe İşletme Müdürü Perihan Çiçek’in Şanlıurfaspor teknik heyeti ve futbolcuları ile yakından ilgilenmeleri dikkat çekti. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, yemek programında yaptığı açıklamada, bu yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Özsüt Cafe İşletme Sahibi Kemal Ağar’a teşekkür etti.

 

“Ordu maçını 3 puanla kapatmak istiyoruz”

Pazar günü Orduspor ile son maçlarını oynayacaklarını vurgulayan Dağ, “Son maçımızı kendi sahamızda ve seyircimizin önünde galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

Kemal Ağar ise, Şanlıurfaspor’u mekânlarında ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Biz her zaman elimizden geldiği kadar Urfa’ya ve Urfaspor’a bir şeyler yapma çabasındayız. Hocamıza ve futbolcularımıza Pazar günü oynayacakları Orduspor karşılaşmasında başarılar diliyorum” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195