Title of a News Article

Urfaspor'da Alanya alarmı!

Urfaspor'da Alanya alarmı!
banner206
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 32. Haftasında sahasında ağırlayacağı Albimo Alanyaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.  Sarı-Yeşilliler, kendisiyle aynı puana sahip olan Albimi Alanyaspor’u yenmekten başka bir şey düşünmüyor.

ABDÜSELAM YAVUZ
PTT 1. Lig’de son 3 haftaya girilirken, ligi ikinci sırada tamamlayarak Kayserispor’un ardından direkt Süper Lig’e çıkacak takım büyük merakla bekleniyor. Ligi ikinci sırada tamamlamaya yakın en yakın takımlar 57 Puanla 2. Sırada bulunan Osmanlıspor ile 56 Puanla 3. Yer alan Adana Demirspor bulunuyor. Bunun yanı sıra ligi Play-Off’a kalacak takımlar ile küme düşecek takımlar da merak ediliyor.

 

Kritik maç

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak aldığı başarısız sonuçların ardından rotasını Play-Off olarak belirleyen Şanlıurfaspor, bu hafta çok kritik bir maça çıkacak. 50 Puanla 5. Sırada yer alan Sarı-Yeşilliler, kendisiyle aynı puana sahip olan ve averajla 6. Sırada bulunan Albimo Alanyaspor’u ağırlayacak. Pazar günü GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.30’da başlayacak.

 

Hazırlıklar sürüyor

Şanlıurfaspor, kritik maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde devam eden hazırlıklarda, morallerin yerinde olduğu gözlendi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Albimi Alanyaspor’u yenmek başka çarelerinin olmadığını belirterek, “Zorlu maça galibiyet için hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destekle bu kritik maçı 3 puanla kapatmayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195