Title of a News Article

Urfaspor’da gözler Denizli’ye çevrildi

Urfaspor’da gözler Denizli’ye çevrildi
banner206

Haftayı Boluspor yenilgisiyle kapatan Şanlıurfaspor, gözünü hafta sonu oynayacağı Denizlispor maçına dikti. Denizli maçının hazırlıklarına başlayan Sarı-Yeşilliler, rakibini Urfa’dan eli boş göndermek istiyor.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

PTT 1. Lig’de oynadığı 6 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 5 puanla 16. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 7. Haftasında 4 puanla bir sıra altında bulunan Denizlispor’u konuk edecek. Boluspor’4-2 yenilerek haftayı puansız kapatan Sarı-Yeşilliler, 4 Ekim Pazar günü saat 14.00’te GAP Arena’da oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına start verdi.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde çalışmalarına başlayan Şanlıurfaspor, düz koşu ile başladığı antrenmanda kondisyon çalışmalarına yüklendi. Bolu maçından puansız döndükleri için moralleri bozuk olan futbolcular, Denizlispor maçından 3 puanla ayrılacaklarının mesajını verdiler.

 

Dağ: telafi etmek istiyoruz

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ da, yaptığı açıklamada, Boluspor maçının artık geride kaldığını ve önlerinde oynayacakları Denizlispor maçını düşündüklerini söyledi. Denizli maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Dağ, “Denizlispor maçını kazanarak Boluspor yenilgisini telafi etmeyi arzuluyoruz. Bu maçta sadece 3 puanı almayı düşünüyoruz. İnşallah hedeflediğimiz 3 puanı alır yeniden yükselişe geçeriz” dedi.

Taraftarlara çağrıda da bulunan Dağ, “Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı Denizlispor maçında yanımızda görmek istiyoruz. Denizli maçında onlara iyi bir futbol  izletip, takımımıza verecekleri destekle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195