Title of a News Article

Urfaspor’da gündem hoca

 Urfaspor’da gündem hoca
banner206

Şanlıurfaspor, yeni teknik direktörünü arıyor. Sarı-Yeşilliler, geçtiğimiz sezon Samsunspor’u Play-Off finalinde oynatan Erhan Altın ve Antalyaspor’un eski hocası Engin Korukır’la yakından ilgileniyor. 

OSMAN KAYA
PTT 1. Lig’de önümüzdeki sezon için planlamalar yapan Şanlıurfaspor Yönetimi yoğun bir şekilde teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü ile yeni sezon için anlaşmaya varamayan Sarı-Yeşilliler, yeni teknik direktörünü belirlemek için yoğun çalışma yürütüyor. Sarı-Yeşillilerin gündeminde çok sayıda hoca bulunuyor. Bunların arasında Samsunspor’u Play-Off finalinde oynatan Erhan Altın ve Antalyaspor’un eski hocası Engin Korukır da yer alıyor. Yönetim,  şuanda bu iki hoca ile görüşmelerini sürdürürken, Altın veya Korukır’dan birisinin Urfaspor’un teknik patronluğuna gelmesi bekleniyor.

 

Erhan Altın kimdir?

28 Ağustos 1956 Samsun doğumlu Erhan Altın Fenerbahçe Göztepe ve Kocaelispor formalarını giydi. Teknik Direktör olarak da daha önce Çanspor, Eskişehirspor, Diyarbakırspor, Elazığspor, Akçaabat Sebatspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Bursaspor ve Samsunspor’da görev yaptı. Kocaelispor ve Denizlispor ile Süper Lig de de çalışan 56 yaşındaki Erhan Altın, geçtiğimiz sezon Samsunspor’u Play-Off finalinde oynatmıştı.

 

Engin Korukır kimdir?

Engin Korukır, 19 Ocak 1958 Gölcük Kocaeli doğumlu. 1996-1997 sezonunda Teknik direktörlük hayatına İzmitspor’la başlayan Korukır, 2006-2008 sezonunda Mehmet Özdikek’in yardımcısı olarak Antalyaspor’da görev aldı. Giresunspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Kartalspor, Bozüyükspor, Çaykur Rizespor ve Boluspor takımlarını çalıştıran Korukır, son olarak Antalyaspor’u çalıştırdı.

 

Karşıyaka'da Sereno bombası

PTT 1. Lig'de takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Erdal Acar yönetiminde hedefini Süper Lig olarak belirleyen Karşıyaka, iddialı bir kadro kurmak adına kolları sıvadı. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın Mehmet Eren Boyraz'dan sonra eski öğrencisi Sereno'nun transferi için yönetime istekte bulunduğu öğrenildi.

Kayserispor'la sözleşmesi biten Sereno için Süper Lig dışında Portekiz'den de bazı takımların oyuncuya talip olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195