Title of a News Article

Urfaspor'dan geri mi gidecek?

 Urfaspor'dan geri mi gidecek?
banner206

Boluspor kimseye sormadan Şanlıurfaspor kampına giden defans oyuncusu Hakan Arslan’ın istediği 425 bin TL’yi hesabına yatırdı. Şimdi gözler Hakan Arslan’da… Tecrübeli oyuncunun 2 gün içersinde Boluspor kampına katılması gerekiyor. Aksi halde kozlar Boluspor'un eline geçecek. Boluspor Basın Sözcüsü ve Hukuk Danışmanı Ahmet Ufuk Güler, "Biz üzerimize düşeni yaptık ve bekleyeceğiz" dedi.

Boluspor’da Hakan Arslan bilmecesi bir türlü bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda alacakları için Boluspor’a ihtarname çeken Hakan Arslan’ın istediği 425 bin TL oyuncunun hesabına yatırıldı. Kimseye sormadan Şanlıurfaspor kampına katılan Hakan’ın ihtarname eline geçtikten sonra iki gün içersinde Boluspor kampına katılması gerekiyor. Hakan Arslan çektiği ihtarnamede geçtiğimiz sezondan 125 bin TL alacağı ve önümüzdeki sezonun 300 bin TL transfer parasını peşin olarak istemişti. Yönetim üzerine düşen görevi yaptı ve bu para genç oyuncunun hesabına yatırıldı.

Boluspor Basın Sözcüsü ve Hukuk Danışmanı Ahmet Ufuk Güler, "Biz üzerimize düşeni yaptık ve bekleyeceğiz. Hakan’ın istediği para hesabına yatırıldı. 2 gün içersinde kampa katılması gerekiyor" dedi. (spor14.com) 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195