Title of a News Article

Urfasporlu futbolcuya 2 maç ceza

Urfasporlu futbolcuya 2 maç ceza
banner206

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor maçında rakip takım futbolcusuna yönelik hakareti dolayısıyla Şanlıurfaspor’un futbolcusu Mehmet Alp Kurt’a 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. Ayrıca taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Urfaspor’a 4 bin TL para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), yapmış olduğu son toplantıda Şanlıurfaspor ile ilgili de kararlar aldı.  PFDK’nın aldığı kararlarda şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfaspor Kulübünün, 03.12.2022 tarihinde oynanan Bursaspor-Şanlıurfaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Şanlıurfaspor Kulübü sporcusu Mehmet Alp Kurt'un, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan Men ve 6.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195