Title of a News Article

Urfaspor’u bekleyen kötü senaryo…

.

Urfaspor’u bekleyen kötü senaryo…
banner206

Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’da henüz transfer tahtası açılmadı. Yarına kadar tahtanın açılmaması durumunda Urfaspor’da yeni alınan oyuncuların şehri terk edeceği ve Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın da istifa edeceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’den küme düşen Şanlıurfaspor,  Emin Yetim Başkanlığında ve Teknik Direktör Ali Tandoğan önderliğinde 2. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. İlk yarıyı liderin 6 puan gerisinde kapatan ve yeni transferler yaparak takımı güçlendiren Urfaspor Yönetimi, geçtiğimiz yıllarda takımda oynamış eski oyunculara olan 3 Milyon 900 Bin TL’lik borç nedeniyle yeni transfer edilen oyunculara lisans çıkaramadı. Bu nedenle ligin ikinci yarının ilk maçına yeni oyuncularından yoksun çıkan Sarı-Yeşilli takım, Niğde Belediyespor’u 4-1’lik sonuçla yenerek şampiyonluk yarışından kopmayacağını ispatladı.

 

Maddi sıkıntı engel oluyor

Şanlıurfaspor’da 3 Milyon 900 Bin TL’lik borcun ödenmesi için elinden geleni yapan Urfaspor Yönetimi, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediye başkanları ile şehrin önde gelen isimlerinden maddi anlamda destek görmeyince halen transfer tahtasını açamadığı yönetim tarafından ifade edildi.

 

Bundan sonra ne olacak?

Şanlıurfaspor Yönetimi, tüm engellemelere rağmen transfer tahtasını açabilmek için çaba gösterirken, transfer tahtasının aşılmaması durumunda Şanlıurfaspor’u kötü günlerin bekleyeceği görülüyor. Transfer tahtasının aşılmaması durumunda yeni transfer edilen oyuncuların, yarın şehri terk edeceği konuşuluyor. Bunun yanı sıra Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın da istifa etmesi beklenirken, mevcut oyunculardan da şehri terk edeceklerin olacağı belirtiliyor.

Taraftarlar, bu konuda özellikle Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’dan büyük destek bekliyor. Fakıbaba’nın vereceği destekle bu sorunun çözüleceği ifade ediyorlar.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195