Title of a News Article

Urfaspor'un ikinci adresi...

Urfaspor'un ikinci adresi...
banner206

 PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, sezon öncesi kamp hazırlıklarına devam ediyor.

İlk etap Kamp çalışmalarını Bolu Termal'de tamamlayan sarı-yeşilli ekip, 3 günlük bayram izninin ardından Düzce Topuk Yaylası'nda çalışmalarını sürdürüyor.

Günde çift antrenmanla sezona hazırlanan Şanlıurfaspor'da ikinci etapta top ile çalışmalar arttı. Sabah yapılan çalışmalarda dayanıklılık ve kondisyon ağırlıklı çalışan sarı-yeşilliler, akşam ise düz koşu, 5'e 2 top çalma ve yarı alanda çift kale maçla sezona hazırlanıyor.

Ayrıca Şanlıurfaspor'un yeni transferi Romen futbolcu Marius Niculae ve Ekrem Dağ Cumartesi günü kampa katılacak.

Teknik direktör Cihat Arslan ve yardımcı antrenörlerin yönetiminde çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor, 4 Ağustos Pazartesi günü Topuk Yaylası'nda Adanaspor ile hazırlık maçı yapacak. İlk hazırlık maçında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan sarı-yeşilliler, bu sezonun ikinci hazırlık maçına çıkmış olacak.

Öte yandan Şanlıurfaspor, ikinci etap kamp çalışmalarını 9 Ağustos’a kadar Topuk Yaylası'nda sürdürecek. İkinci etap hazırlık çalışmalarından sonra üç gün daha izne ayrılacak Şanlıurfaspor, 12-23 Ağustos tarihleri arasında tekrar Topuk Yaylası'nda toplanarak çalışmalarına devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195