Title of a News Article

Urfaspor’un ilk yarı karnesi

Urfaspor’un ilk yarı karnesi
banner206
PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ilk devreyi lider Kayserispor’un 4 puan gerisinde 27 puanla 5. Sırada tamamladı.

PTT 1. Lig’in ilk devresi 16 maçla tamamlandı. Son hafta maçları 2. yarının ilk haftasında oynanacak. 2. yarı takımlar 18 karşılaşma daha oynayacak. Böylece Şanlıurfaspor’un Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı ilk yarının son maçı 2. Yarının ilk haftasında oynanacak. Böylelikle Sarı-Yeşilliler, ikinci yarıda lider Kayserispor ile 2 kez karşılaşacak.

 

Hedef Süper Lig

PTT 1. Lig’de sezona Teknik Direktör Cihat Arslan ile şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, ilk yarıda oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 27 puanla 5. Sırada yer aldı. Sarı-Yeşilliler, rakip fileleri 16 defa havalandırırken, kendi kalesinde ise 12 gole engel olamadı.

 

Urfaspor sarardı

Şanlıurfaspor’da ilk yarıda 54 futbolcu sarı kart, 3 futbolcu ise kırmızı kart gördü. Onur Akbay, Hüseyin Tok ve Youssef Yeşilmen kırmızı kart gören futbolcular olurken, en fazla sarı kart gören oyuncu ise 7 kartla Veli Kızılkaya odu.

 

En fazla Ekrem oynadı

Şanlıurfaspor’da en fazla forma giyen futbolcu Ekrem Dağ oldu. Şanlıurfaspor’un sezon başında Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı Sağ Bek oyuncusu Ekrem Dağ, 15 maçta Bin 340 dakika forma giydi. Ekrem’i ise Bin 260 dakika forma giyen Kaleci Bora Körk ile Veli Kızılkaya takip etti.

Şanlıurfaspor’un en skorer futbolcusu ise 5 golle Serdar Özbayraktar oldu. Serdar’ı 4 golle Zenke takip ederken, Abdulkadir ise kaydettiği 3 golle Zenke’yi izledi.

Bu arada ligin ikinci yarısı 24-25 Ocak'ta başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195