Title of a News Article

Urfaspor’un rakibinde büyük kriz

Urfaspor’un rakibinde büyük kriz
banner206

Şanlıurfaspor’un Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Büyükşehir Belediyespor’daki kötü gidişata Başkan Fatma Şahin el koydu. Dün akşam yönetimle sürpriz bir toplantı yapan Başkan Fatma Şahin, bu toplantıya kulüp başkanı Abdülkadir Gözegir ve Nurullah Sağlam’ı çağırmadı. Sadece yönetim kurulu ile toplanan Fatma Şahin’in bugün Gözeğir ve Sağlam’la konuşarak bazı kararlar alacağı öğrenildi.

 

YÖNETİMİ DİNLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, takımdaki kötü gidişata dur demek için ilk etapta yönetim kuruluyla bir araya geldi. Başkansız yönetimi dinleyen Şahin’in, “bu takımın başarılı olması için her türlü fedakarlığı yaptım. Adımı ortaya koydum. Benim olduğum yerde başarısızlığa yer yok”dediği öğrenildi.

 

GÖZEGİR VE SAĞLAM İLE BUGÜN GÖRÜŞECEK

Fatma Şahin’in dün akşam yönetimle görüşmesinin ardından, bugün Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir  ile Teknik direktör Nurullah Sağlam ile buluşacağı öğrenildi. Yöneticilerin hepsini ayrı ayrı dinleyen Şahin, onlardan aldığı bilgi doğrultusunda, bugün kulüp başkanı ve teknik direktörle konuşacak ve yol haritasını ona göre belirleyecek.

 

İSTİFA OLABİLİR Mİ ?

Fatma Şahin’in duruma el koyması ve bu güne kadar kulüplerde eşine ender görülen bir uygulamayla, başkanın dışında yönetimle özel olarak toplantı yapmasının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Şahin’in bugün Gözegir ve Sağlam’a son uyarısını yapacağı bir süre daha fırsat tanıyacağı tahmin ediliyor. Bu arada istifa olduğu takdirde buna karşı nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor.. (gaziantep27) 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195