Title of a News Article

Vali Küçük’ten Urfaspor’a jest

 Vali Küçük’ten Urfaspor’a jest
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’a 250 Bin TL’lik kaynak aktardı.bu rakamın çok daha fazlasını vereceğini müjdeli 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük,Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek,Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci,Karaköprü Belediye Baskani Nihat Çiftçi, Urfaspor Yönetim kurulu  üyeleri, Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş’in ev sahipliğinde biraraya geldi. Toplantıda, Urfaspor’un ekonomik sorunları ve takımın son durumu masaya yatırıldı. Alınan bilgiye göre; Vali İzzettin Küçük’ün kulüp yönetiminin talebi doğrultusunda yaklaşık 250 Bin TL Urfaspor’a kaynak aktardığı öğrenildi. Güvenç ve ilçe belediye başkanlarının da, Urfaspor’a verdikleri sözlerin yerine getirilmesi istendi. Kalıcı gelir noktasında görüş alışverişi yapıldı. Güvenç’in de, Urfaspor’a önümüzdeki hafta içerisinde ciddi anlamda ekonomik katkı sağlayacağı öğrenildi.

Bu arada sezon başından bu yana futbolcuların transfer giderleri yöneticiler tarafından karşılanyordu.  Urfaspor’a söz veren siyasiler,  STK ve belediye başkanlarının sözlerini yerine getirmediği konunun da konuşulduğu toplantıda,önemli kararlar alındı. Toplantının ardından yemeğe geçildi.

Öte yandan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ise sezon başında 2 futbolcu tranferinin maliyetini karşıladığı biliniyor.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195