Title of a News Article

Varsa yoksa galibiyet!

,

Varsa yoksa galibiyet!
banner206

Şanlıurfaspor, ilk yarının bitmesine 4 hafta kala artık puan kaybı istemiyor. Sarı-Yeşilliler, öncelikle yarın oynayacağı Karabük maçından galip ayrılmayı hedefliyor.

Uğur Budak

PTT 1. Lig’de oynadığı 13 maçtan 4’ünden galibiyetle, 3’ünden beraberlikle ve 6’sından da mağlubiyetle ayrılarak 15 puanla 14. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor odaklanmış durumda. Sarı-Yeşilliler, 23 puanla liderlik koltuğunda oturan Karabükspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyor. Şanlıurfa’da hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Yeşilliler, zorlu karşılaşma için Karabük’e gitti. Karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak.

 

“Galip ayrılmak istiyoruz”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı fethi Şimşek, Urfastar’a yatptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor deplasmanından galip ayrılmak istediklerini söyledi. Bu sezon bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını vurgulayan Şimşek, “Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle moral bulduk, bundan sonra da iyi sonuçları alacağımızı düşünüyorum. İlk yarının bitimine 4 maç kaldı, bu maçlardan artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Yarın lider Karabükspor ile oynayacağız, çok zorlu bir maç olacak ama biz sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz ” dedi.

 

“Takviyeler yapacağız”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, devre arasında yapılacak transferler hakkında da açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’nun vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Şimşek, “İlk yarıda bize verimli olmayan bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız, ayrıca ihtiyaç duyduğumuz mevkilere nokta transferler yapacağız. Yapacağımız transferlerle birlikte Urfaspor daha gülü bir hale gelecek ve sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamayı hedefleyecektir” şeklinde konuştu.

 

Düdük Öğretmenoğlu’nda

Bu arada Şanlıurfaspor’un Karabükspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmayı Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını da Mardin Bölgesinden Nurettin Çiçek ve Uşak Bölgesinden Deniz Turgut yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Eskişehir Bölgesinden Oktay Taş görev alacak. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195