Title of a News Article

Vekil Gök’ten amatör kulüplerine müjde

 Vekil Gök’ten amatör kulüplerine müjde
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök’ün girişimleri sonucunda Şanlıurfa’da bulunan 50 amatör kulübüne maddi destek sağlandı.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, bir süre önce Şanlıurfa’daki amatör takımlarına maddi destek sağlanması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşmüştü. Milletvekili Gök’ün bu görüşmesi sonuç verdi.  Gök’ün girişimleri sonucunda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa’da bulunan kurum takımları haricindeki 50 amatör kulübüne  4 Bin TL yardım etme kararı aldı. Böylece önümüzdeki günlerde her bir amatör takımına 4 Bin TL para yardımı yapılacak. 

Gök: Sporun ve sporcunun yanındayız
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Milletvekili Gök, “Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Spor dallarının gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Zaten Şanlıurfa’da her alanda olduğu gibi spor alanında da yaptığımız yatırımlar da bunun göstergesidir. Bu kapsamda amatör kulüplerimize maddi destek sağlamak adına 5-6 aydır bir çalışmamız vardı. Bu çalışmamızın meyvelerini aldık ve böylece Urfa’da bulunan 50 amatör kulübümüze 4’er Bin TL para desteğinde bulunulacak” dedi.

Gök, bu yardımın sağlanmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığına teşekkür etti.

Bu arada Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli de, amatör spor kulüplerine sağlamış olduğu bu destekten dolayı Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök’e teşekkür etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 16:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
futbolcu
futbolcu - 9 yıl Önce

sayın vekilim bizde amatör kulüpleri olarak sizlere teşekkür ediyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195