Title of a News Article

Vekil Gökten örnek davranış

Vekil Gökten örnek davranış
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök örnek bir davranışa imza atarak Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde Bal Liginde mücadele eden Suruç Gençlikspor’a Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığı girişimler sonucu 15 bin tl para aktarılmasını sağladı.

Suruç Gençlik spor yönetiminin yaptığı görüşmeler sonucu takımın ligdeki durumunu  göze alan Vekil Gök Spor Toto Teşkilat Başkanlığı  ile yaptığı görüşmeler sonucu takımı yaşadığı maddi sıkıntıları ortadan kaldırmak adına 15 Bin TL para aktarılmasını sağladı. Vekil Gök'ün spora olan ilgisi ve tüm spor kulüpleriyle  olan iyi diyaloğu bir kez daha kendini gösterirken paranın aktarılmasında büyük emek sahibi olan Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'e Suruç Gençlik Spor Yönetimi teşekkür etti.

Kulüp adına açıklamada bulunan Yönetici Mustafa Yüksel " Takımımız Şanlıurfaspor'dan sonra bal liginde yer alan iki takımdan biri.Kulüp idare etmek çok zor bir görev ancak bu  görevi tek başımıza üstlenmemiz zaman zaman sıkıntıları da beraberinde getiriyor.En büyük sıkıntımız maddiyattı.Ancak spora duyarlılığı ile bilinen Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Abdülkerim Gök'e bizlere destek olması yönünde bir talepte bulunduk.Sağolsunlar oda bu talebimizi geri çevirmeyerek kısa zaman zarfında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı İle görüşmeler yaptı.Bu görüşmeler olumlu sonuç verdi ve kulübümüze 15 tl para aktarılmasını sağladı kulübümüz ve Suruç'lu sporseverler adına sayın vekilimize teşekkür ediyoruz " dedi.

Yüksel ayrıca "İlçe kaymakamı Abdullah Çiftçinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek ne zaman gitsek kaymakamlık kapısını bizlere sonuna kadar açıyor.Kendisine de özellikle teşekkür ediyoruz dedi.Kulübün sadece kendileri tarafından desteklenmediğini dile getiren Yüksel konuşmasında "Suruçlu iş adamı aynı zamanda Ş.Urfaspor Kulüp Başkanı ve DOĞA Grup Yönetim kurulu Başkanı Sayın Fethi Şimşek'in yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarında takımı ziyaret ettiğini dile getirerek sayın Şimşek'te her zaman maddi olarak desteklerini sürdürüyor ona ne kadar teşekkür etsek azdır"  dedi.

Mustafa Yüksel konuşmasında ASTOR Turizm Şirketi sahibi Sayın Feridun Geçgel'in özellikle ulaşım konusunda kendilerini yanlız bırakmadıklarını belirterek ne zaman ulaşım konusunda sıkıntı yaşasak Sayın Geçgel takımımıza sahip çıkıyor kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum diyerek sponsor olarak her zaman yanlarında olan AKTAT Yemekçilik sahibi Mehmet Akkuş ve Englısh Tıme Şanlıurfa Şubesi İmtiyaz sahibi Fatih Şimşek'e de kulüplerine verdiği destelerden dolayı minnettarız dedi.

Öte yandan Bal Liginde Mücadele eden Suruç Gençlik spor önünüzdeki hafta Adıyaman deplasmanında Adıyaman İl Özel İdare sporla Pazar günü saat 13:30'da karşılaşacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195