Title of a News Article

Viranşehir farklı kazandı...

Viranşehir farklı kazandı...
banner206

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Kahta 02 Spor'u 3-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Şanlıurfa'yı temsil eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Viranşehir Belediyespor, ligin 2'nci haftasında sahasında Kahta 02 Spor'u ağırladı.


Viranşehir İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve çok sayıda taraftar izledi. Maça galibiyet parolasıyla çıkan ve taraftarının desteğini arkasına alan Viranşehir Belediyespor, güzel futbol sergileyerek maçtan galip ayrılan taraf oldu. 3 puanı 3 golle kazanan Viranşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 4. Dakikada penaltıdan Hakan Balkaya, 42. Dakikada Mehmet Bozan ve 90+3'üncü dakikada Yusuf Oyit kaydetti.
Bu galibiyetle puanını 4'e yükselten Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

BAŞKAN EKİNCİ, FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ
Viranşehir Belediyespor'u Kahta maçında yalnız bırakmayan Başkan Ekinci, maç sonunda alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.  Kahta 02 Spor maçında 3 puanla ayrılmalarından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Ekinci, "Viranşehir Belediyespor'umuz, yeni sezona  iyi bir başlangıç yaptı. Geçen hafta Dersim deplasmanından 1 puanla döndük ve bu hafta da taraftarımızın desteğiyle Kahta maçını farklı bir skorla kazandık. İnşallah bundan sonraki maçlardan da güzel sonuçlar alarak şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2022, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195