Title of a News Article

Vural Urfalıları ayıpladı

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, maddi krizlerden dolayı kötü gidişatına dur diyemiyor. Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ile Rize'de bir araya gelen Vural, flaş açıklamalarda bulunarak Urfaspor'a verilmeyen destekten dolayı 'ben hepinizi buradan ayıplıyorum' dedi.

Rize'de İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından "Gelenekten Geleceğe Sporun Gücü" paneli düzenlendi. Panel sonrası Kanal Urfa'ya özel açıklamalarda bulunan tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural Şanlıurfaspor ile ilgili konuştu. Tarihi para için silmeyin diyen Vural, köklü bir tarihe sahip olan Şanlıurfaspor'un kapanmaması gerektiğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programa Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Başkanı Süleyman Basa ve Teknik Direktör Yılmaz Vural konuşmacı olarak katıldı.

Anadolu Yayıncılar Birliği Başkanı Sinan Burhan ve Anadolu Yayıncılar Birliği Başkan Yardımcısı, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru'nun da katılım gösterdiği program Kanal Urfa ekranlarından da canlı olarak izleyenlerle buluştu. Panel sonrası Kanal Urfa'ya özel açıklamalarda bulunan tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural, Sarı Yeşilli Kulüp Şanlıurfaspor'un biran önce içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulması gerektiğini ve böylesine köklü bir tarihe sahip olan Şanlıurfaspor'un kapanmaması gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195