Title of a News Article

Ya Bakan Çelik olmasaydı!

.

Ya Bakan Çelik olmasaydı!
banner206

Hakan Arslan transferinden dolayı Boluspor ile mahkemelik olan Şanlıurfaspor, Bakan Faruk Çelik’in devreye girmesi ile birlikte Boluspor Kulübüne 1 Milyon 500 Bin TL ödeyecek. Bu paranın yakın zamanda ödenmesi planlanırken, Sarı-Yeşilli ekip böylece transfer yasağı almaktan kurtulacak.

Boluspor, 2013-2014 sezonunda sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor’a giden oyuncusu Hakan Arslan, Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayette bulunmuştu. TFF Tahkim Kurulu, Boluspor Yönetiminden izin almadan ve bonservis ücreti ödemeden Urfaspor’un yolunu tutan Hakan Arslan’a 6 ay müsabakalardan men cezası vermişti. Tahkim Kurulu, ayrıca Arslan’ı transfer eden Şanlıurfaspor Kulübüne de 1 Milyon 750 Bin TL para cezası vermişti. Bu paranın ödenmemesi durumunda Şanlıurfaspor’a transfer yasağının geleceği bildirilmişti.

 

Yeni yönetimin ilk işi Boluspor oldu

Şanlıurfaspor’da yeni göreve gelen Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve yönetiminin ilk işi Boluspor ile yaşanan krizi çözmek oldu. Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve kulüp yöneticileri, İstanbul’da Boluspor Yöneticileri ile biraraya gelerek, Hakan Arslan krizinde uzlaşma sağladı. Bu konu için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in de devreye girdiği, TFF ve Boluspor Kulübü ile yapılan görüşmelerde Şanlıurfaspor’un ödeyeceği cezada 250 Bin TL indirim sağladığı öğrenildi. Böylece Şanlıurfaspor, Boluspor Kulübüne 1 Milyon 500 Bin TL ödeyerek, transfer yasağının önüne geçmiş olacak. Cezanın yakın bir zamanda ödeneceği öğrenildi.  

Şanlıurfaspor Yönetimi ve taraftarlar, Şanlıurfaspor’a maddi ve manevi anlamda büyük katkılar sağlayan son olarak da Boluspor ile ilgili sorunu çözmekte başrol oynayan Bakan Faruk Çelik’e teşekkür ettiler.

 

300 Bin TL cezayı kabul etmemişler

Bu arada Boluspor Yönetiminin, Hakan Arslan krizinden dolayı bir dönem Şanlıurfaspor Kulübüne “300 Bin TL verelim bu sorunu kendi aramızda çözelim” dediğini ancak Urfaspor Yönetiminin buna yanaşmadığı iddia ediliyor. 300 Bin TL’ye yanaşmayan Sarı-Yeşilliler, bunun sonucunda da 1 Milyon 750 Bin TL para cezası aldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 12:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
taraftar
taraftar - 8 yıl Önce

aman önce para verilmesin TFF işlemler bitsin ondan sonra parası verilsin Çünkü TFF itirazı kabul etmeyebilir.

SIRADAKİ HABER

banner195