Title of a News Article

Yaz Spor Okulu Büyük Coşkuyla Açıldı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Yaz Spor Okulu büyük bir coşkuyla açıldı.Yaz Spor Okul açılışı geçtiğimiz aylarda tamamlanan ilçe Stadı'nda gerçekleşti. Yaz Spor Okul açılışına Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Emniyet Müdürü Kadir Barip, Garnizon komutanı Jandarma Yüzbaşı Nevzat Ak, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Yaz Spor Okulu Büyük Coşkuyla Açıldı
banner206

Ceylanpınar Belediyesi ile Ceylanpınar Kaymakamlığının ortak olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Kaymakamı Musa Sarı öncülüğünde büyük katılımlarla açıldı.

Yaz Spor Okulları’nda eğitim alan yüzlerce öğrenci katılırken, İlçe stadını adeta bayram yerine çeviren öğrenciler enerjileri ve sporcu duruşlarıyla göz doldurdu.

İlk konuşmayı yapan Ceylanpınar Demirspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Ahmet Ayhan ‘’Yaz spor okullarına 480 tane öğrencimiz 3 ay boyunca 8 tane hocamızla beraber 4 branşta futbol, Voleybol, kız erkek basketbol,kız erkek tekvando dallarında siz değerli öğrencilerimize hizmet vereceğiz. Doğu ve Güneydoğuda ilk defa bu rakamla bir kurs açıyoruz, emeği geçen her kese başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza şahsım ve değerli antrenörlerim adına teşekkür ediyorum’’dedi.

Yaz Spor Okulu açılışında konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’’bu organizasyonun başlangıcında kıymetli saygı değer Kaymakamımızla beraber böyle bir organizasyonu yapmaya karar verdik ortaklaşa yaptık ve çok güzel oldu inşallah seneye bunun daha güzelini yaparız’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Atilla ayrıca ilçe Kaymakamı Musa Sarı’ya organizasyonda desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Açılışta konuşan Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Musa Sarı ise ‘’ilk defa bu kadar büyük bir proje uygulanıyor belediyemizde sonsuz desteğini belirti, bizde onlara sadece bu konuda değil her konuda gençlerimiz,kadınlarımız,yaşlılarımız ihtiyaç sahibi her kez için bütün kurumlarımız omuz omuza çalışmak için bir birimize taaddüt’e bulunmalıyız. Bugünde sizin için bu güzel Yaz Spor Okulunu başlatıyoruz hiç sınır koymadık müracaat eden her kesi aldık buradaki birinci gayemiz sizler hem yazın sıkılmayın hem de kötü alışkanlıklara gitmeyin enerjinizi sporla tüketip belki sizlere belirli beceriler kazandırarak sizleri belki sporda belirli branşlara ulaştırarak güzel spor okullarına da göndere biliriz. İlçemizde bir sürü spor kulüplerimiz var  onlara da bu başarıyla büyük kulüplere transfer olursunuz sizi böyle güzel başarılarla görmek isteriz’’dedi.

Kaymakam Musa Sarı Ayrıca Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya lojistik desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İLÇE STADINDA EMEĞİ GEÇENLERE, FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe kaymakamı Musa Sarı, İlçe Stadının yapımında emeği geçen Şaban Ertaş ve Mutlu beye formalar hediye edildi.

YAZ BOYUNCA ÜCRETSİZ SPOR

Yaz Spor Okulları’ndan her yaştan tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Kurslar, Ceylanpınar ilçe Stadında haftanın her günü gerçekleştiriliyor. Yaz Spor Kursları 3 ay boyunca ; Futbol, Voleybol, Kız Erkek tekvando olmak üzere 4 branştan oluşuyor. Yaz Spor Okulları’nda eğitim sezon boyunca devam edecek. 

Başkan Atilla’dan Öğrencilere Şehir İçi Seyahat Müjdesi

Ayrıca Belediye Başkanı Menderes Atilla Yaz Spor Okul öğrencileri ile hoş sohbet ederken, kurs gören bütün öğrencilere şehir içi otobüslerine ücretsiz seyahat etme müjdesini verdi.

Yaz Spor Okul öğrenciler ile İlçe Stadında toplu hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Kaymakam Sarı, toplu çekimlerin arından penaltı atışları yaparak ilçe Stadından ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195