Title of a News Article

Yeni Malatyaspor pusuya yattı

.

Yeni Malatyaspor pusuya yattı
banner206
 Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig'in 28. haftasında yarın sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçı beklemeye başladı. Sarı-kırmızılılarda İrfan Başaran sakatlığından dolayı Şanlıurfaspor karşısında forma giyemeyecek.

Geçen hafta sahasında Balıkesirspor’u 1-0 yenerek ligde kalma adına rahatlayan Alima Yeni Malatyaspor, kalan 7 haftadan maksimum puan elde edip, olası bir Play-off ihtimalini değerlendirmek istiyor. Puan tablosunda 34 puanla 11. sırada yer alan sarı-kırmızılılar, Şanlıurfaspor maçı öncesinde son haflarda düzelme eğilimine giren iç saha karnesine güveniyor.

İnönü Stadı’nda oynadığı son 4 maçı kaybetmeyen Alima Yeni Malatyaspor bu maçlarda Kardemir Karabükspor’u 1-0, Giresunspor’u 2-1, Balıkesirspor’u ise 1-0’lık skorla mağlup ederken, Adanaspor’la ise 1-1 berabere kaldı.

Son iç saha maçında cezası nedeniyle maraton tribünündeki yerini alamayan sarı-kırmızılı taraftarlar da Şanlıurfaspor maçında takımını yalnız bırakmayacak. Satışına hafta başında başlanan müsabaka biletlerine yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

 

BUZ: “URFA TAKIMI İNANILMAZ TRANSFERLER YAPTI”

Şanlıurfaspor’un durumundan dolayı zor bir müsabakaya çıkacaklarını vurgulayan Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz yaptığı açıklamada, “Matematiksel olarak da ligde kalmak istiyoruz. 7 müsabakamız var. Önce bunlara bakıyoruz. Maç maç gidiyoruz. O yüzden kolay bir müsabaka olmayacak. Urfa ile ciddi bir müsabaka oynayacağız. Çünkü onlar da alttan kopmak isteyeceklerdir. O yüzden önce Urfa’yı düşünüyoruz. Urfa takımı inanılmaz transferler yaptı. Biliyorsunuz devre arasında neredeyse komple takımı değiştirdiler. Çok ciddi bir rakip. Erciyes de çok ciddi bir rakip. Deplasmanda gidip Adana Demirspor’u yeniyor. Onların da güçleri belli. O yüzden burada zaten diğer takımları öyle hafife almamak falan gibi lüksümüz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195