Title of a News Article

Yeşilmen'in son durumu ne?

ŞANLIURFASPOR’LU FUTBOLCU AMELİYAT OLDU

Yeşilmen'in son durumu ne?
banner206

Şanlıurfaspor’da top koşturan Youssef Yeşilmen başarılı ameliyatının ardından taburcu olduğu bildirildi. 

Karın ağrısı şikâyetiyle OSM Ortadoğu Hastanesi Genel Cerrahı Opr. Dr. Turgay Yüksel'e başvuran Şanlıurfaspor futbolcusu Youssef Yeşilmen yapılan tetkiklerin ardından apandis ameliyatı oldu. Opr. Dr. Turgay Yüksel tarafından gerçekleştirilen ameliyat, laparoskopik yani kapalı yöntemle yapıldı. Bu yöntem sayesinde Youssef Yeşilme çok kısa bir sürede tekrar sahalara dönecek.

Yaklaşık 1 saat süren başarılı bir operasyonla apandisi alınan genç futbolcunun sağlık durumunun çok iyi olduğu ve çok kısa bir sürede eski sağlığına kavuşacağı bildirildi.

Ameliyat sonrası açıklamalarda bulunan Opr. Dr. Turgay Yüksel, uyguladığı tedaviye rağmen şikâyetleri azalmayınca ameliyat etmeye karar verdiklerini belirterek şunları söyledi;

“Futbolcumuzun dün akşam karın ağrısı başlamış. Başka bir hastanede doktorlar muayene etmişler. Ultrason ile bakılmış ve tomografi çekilmiş. Tetkiklerde apandis olduğu ortaya çıkmış. Hastanemize geldi ve kendisini yatırıp takibe aldık. Sabah da tekrar ultrason ile kontrol ettik. Tedaviye rağmen şikayetlerinde azalma olmayınca ameliyat etmeye karar verdik. Apandisit nedeniyle ameliyatını yaptık. Laparoskopik yöntemle yani kapalı bir şekilde apandisini aldık. Ameliyat başarılı ve güzel geçti. Laparoskopik olduğu için de kısa sürede tekrar sahalara döneceğini düşünüyoruz.”

Futbolcu Youssef Yeşilmen yapılan ameliyatın ardından 1 gün gözlem altında tutulduktan sonra taburcu oldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195