Title of a News Article

Yetim: Bireysel hatalarla kaybettik

.

Yetim: Bireysel hatalarla kaybettik
banner206

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, Yeni Malatyaspor maçını bireysel hatalardan dolayı kaybettiklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, 1-0 öne geçmelerine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldıkları Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.  Yeni Malatyaspor maçına kontrollü başladıklarını ve ikinci yarıda 1-0 öne de geçtiklerini vurgulayan Yetim, daha sonra bazı futbolcularının yaptıkları bireysel hatalardan dolayı karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Artık Yeni Malatyaspor maçının geride kaldığını vurgulayan Yetim, “Biz artık Sivasspor maçını düşünmeye başladık. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Sivasspor maçı da çok zorlu geçecek, oradan 3 puanla dönüp Yeni Malatya yenilgisini telafi etmek istiyoruz” dedi.

Yetim, Yeni Malatyaspor maçının ardından yaşanan olaylara da değinerek, “Bu olaylar futbola yakışmayan hareketlerdir, ortaya çıkan olaylardan dolayı çok üzüntülüyüz. İnşallah bundan sonra böyle olaylarla karşı karşıya kalmayız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mersaviler...
Mersaviler... - 8 yıl Önce

Emin Yetim başkan, telefi edilecek inşallaaahh

Mehe kılıç
Mehe kılıç - 8 yıl Önce

emin yetim e başarılar diliyorum. takıma sahip çıkmak lazım iyi olacak inş.

Urfalı mersavi
Urfalı mersavi - 8 yıl Önce

hekket eyi olacak bence. emin başkan haklı keramsar olmamak lazımdır

Murat can
Murat can - 8 yıl Önce

Heee baskan hikayeye devam insAllah yanılırım takım bu kafayla bu sistemle oynasın bence oynayacakta cünkü hocaya hesap soran yok haa gelelim basa böyle oynasın 3 ten az gol yerse özür dıleyecegim hocadan sizden yönetimden

Murat can
Murat can - 8 yıl Önce

Umarım bu yazımı yöneticiler ve hoca okur elinde kule gibi adam var rakip her korner atısında cezasahamızdan top cıkarmaya geldi böyle olunca rakip ıkı stoperide ceza sahasına soktu tek santrafor oynuyorsun onuds yanlıs taktıkle hoca hem kendını hem urfasporu bitiriyorsun nacızhane tavsıyem unal hoca sıvas macında takımı saha kenarından degil en üst trübinden görerek yönetsin bence hatalar daha net görecek ona göre önlem alacaktır yani kuşbakısı izlesinnnn işe ysrauacaktır

SIRADAKİ HABER

banner195