Title of a News Article

Yetim'den kutlama...

.

Yetim'den kutlama...
banner206
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın kutlandığı bu günde tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Başkan Yetim, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisidir. Sevgili Peygamberimiz 'İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz' şeklinde buyurarak dinimizde de işçi ve emeğe ne kadar değer verildiği gösterilmiştir. Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle işçilerimizin ve tüm çalışanların gününü kutluyor, barış, sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına vesile olacak, huzur dolu nice 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü temenni ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195