Title of a News Article

Yıldız, taraftarlardan destek istedi

.

Yıldız, taraftarlardan destek istedi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Halil Yıldız, seçim bölgesi Suruç ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi. Daha sonra Şanlıurfaspor taraftarlar Derneğini de ziyaret ederek, fanatik taraftarlarla bir süre sohbet etti, Şanlıurfaspor destekledikleri için onlara teşekkür etti. AK aday Yıldız, Suruçlu hemşehrilerinin 1 Kasım’ı beklediğini söyledi.

Seçim bölgesi Suruç ilçesinde çalmadık kapı bırakmamak için bir program dâhilinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Halil Yıldız, Suruç esnafını tek tek dolaşarak 1 Kasım’da AK Partiye oy vermelerini istiyor.

Hemşehrilerine güvendiğini belirten AK Vekil adayı Av. İbrahim Halil Yıldız, “Gerek ilçe merkezinde ve gerekse kırsal bölgelerde ziyaret ettiğimiz hemşehrilerimizden yakın ilgi gördük. AK Partinin 13 yılda yaptıklarını, suya hasret Suruç ilçemize son yıllarda yapılan ve açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan sulama yatırımının bile AK Parti Hükümetine güveni, sevgiyi arttırmıştır. Kısaca Suruçlu hemşehrilerimiz 1 Kasım’ı bekliyor” dedi.

Kendisinin de Köy Hizmetlerispor’da, 95-97’de Mersin Polis Gücü’nde oynadığını belirten AK aday Yıldız, Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneğini de ziyaret ederek taraftarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Halil Yıldız, “Taraftarlar Derneğimizi ziyaret ettik. Sahiplenme konusunda sorunlarını, sıkıntılarını dinledik. Bazı talepleri var, yer sıkıntıları var. Bunlara  bir şekilde çözüm bulup Şanlıurfaspor’u ayakta tutan bu derneğe yardımcı olmaya çalışırız inşaallah” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195