Title of a News Article

Yılın taraftarı seçildi

 Yılın taraftarı seçildi
banner206

Şanlıurfa’da maçlara sedye ile giden Cemal Buzlucam isimli taraftar, bir yerel televizyonda yayınlan ‘Spor Zirvesi’ isimli programda yılın taraftarı seçildi.

Çocukken geçirdiği havale sonucu sedyede yaşamaya mahkum olan ve engeline rağmen Şanlıurfaspor’un kendi sahasındaki maçları sedye ile geldiği tribünde izleyen Cemal Buzlucam, Şanlıurfaspor-Giresunspor maçında ise kentteki yerel bir televizyonda yayınlanan spor programının hazırlayıp sunan gazeteci Arif Faraç’ın objektiflerine yakalanmıştı. Program ekibi tarafından yılın taraftarı seçilen Buzlucam, Eyyübiye Engelliler Derneğinde düzenlenen törenle plaketini aldı.

Program ekibini karşısında görünce duygulanan Buzlucam, plakete layık görülmesinin sevincini yaşadı. Buzlucam, “İmkanım olsa takımımızı deplasmandaki maçlarında da yalnız bırakmam. Ancak gidemediğim için, takımımıza kazanmaları için sadece dua edebiliyorum. Bu durumum herkese örnek olsun” dedi.

Program Sunucusu Arif Faraç da, “Bu taraftarımız yaklaşık 25 yıldır bu maçlara sedyeye bağlı bir şekilde gelerek takımına destek veriyor, örnek oluyordu. Bu da bizim gözümüzden kaçmadı. Bu yüzden kendisini yılın taraftarı seçtik. Umarım bu taraftarımız, evinde televizyon karşısında maçları izleyen sözde taraftara örnek olur” dedi.

Plaketi veren Ertuğrul Yıldız ise, Spor Zirvesi ekibinin de örnek bir davranışa imza attığını belirterek ekibi kutladı.

Buzlucam, hayırseverlerden akülü tekerlekli sandalye istedi.

Törene, Spor Zirvesi programı ekibinin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa İnternet Habercileri Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli ve taraftarlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195