Title of a News Article

Yusuf Şimşek istifa etti

.

Yusuf Şimşek istifa etti
banner206

PTT 1'inci Lig'de ikinci yarı öncesi 15 transferle yenilediği kadrosuyla kümede kalma mücadelesi vermeyi hedeflerken 8 maçta 1 galibiyet alarak son sırada kalan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, görevini bıraktı.

Geçen sezon ortasında ayrıldığı yeşil kırmızılı kulübe devre arasında yeniden dönen Yusuf Şimşek, dün gece yönetime psikolojik olarak çok yıprandığını, göreve devam etmek istemediğini bildirdi. Karşıyaka yönetimi, 2 hafta önce taraftarlarla parmak işareti yaptığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra istifasını onaylamadığı Yusuf Şimşek'in ayrılmasına bu defa onay verdi.

 

KAPSAL GÜNDEMDE

Son 9 haftaya kümede kalma hattının 6 puan gerisinde giren Karşıyaka'da durum değerlendirmesi yapan yönetim, Reha Kapsal'ı gündeme aldı. Karşıyaka'da daha önce 3 farklı dönemde görev yapan, son olarak 2013-14 sezonunda kısa bir süre Şanlıurfaspor'u çalıştıran Kapsal'a alternatif olarak Levent Devrim, Alpay Özalan ve Ali Tandoğan isimleri yönetime önerildi. Camiayı bilen, disiplinli bir çalıştırıcı olduğu için Kapsal'a sıcak bakıldığı bildirildi.

Başkan Fatih Diniz'in önceliği para değil, takımı kurtarmak olan bir teknik adam istediği ifade edildi. Kapsal, 2008-09'da play off finali oynattığı Karşıyaka'da 2011-12'de 8 maçta 1 galibiyet alınca ayrılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195