Title of a News Article

Bayrak son yolculuğuna uğurlandı

Bayrak son yolculuğuna uğurlandı
banner206

Merhum Hacı Hadi Bayrak'ın cenaze namazı ve taziye dileklerini iletmek için bu sabah Şanlıurfa'ya gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tabutu omuzlayan isimlerden biri oldu.

22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak'ın Babası Hacı Hadi Bayrak, dün hayatını kaybetmiş ailesini yasa boğmuştu. Vefat haberini alan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah uçağıyla Şanlıurfa'ya gelerek siyasi yol arkadaşı olan eski Milletvekili Faruk Bayrak'ı bu acılı gününde yalnız bırakmadı. 

Merhum Hacı Hadi Bayrak için bugün Hilvan ilçesine bağlı Saluca köyünde öğlen namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Son yolculuğuna uğurlanan Hadi Bayrak'ı ilk omuzlayan isimlerden birisi oğlu Faruk Bayrak ile birlikte Abdullah Gül oldu.

Kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Hacı Hadi Bayrak'ın cenaze törenine Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra; Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy,  Şanlıurfalı iş adamı Ali Yasak, Av. Şevket Küçük,  eski il genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz, CHP eski il başkanı Halil Paydaş, bölgedeki bazı aşiret liderleri ve kanaat önderleri katıldı.

Cenaze namazı ve defini sonrası Bayrak ailesi mensupları ile birlikte Yasin Arıcı taziye evine geçen Abdullah Gül,  baş sağlığı dileklerini iletti.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2019, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195