Title of a News Article

Akyürek, Viranşehir'de temaslarda bulundu

Akyürek, Viranşehir'de temaslarda bulundu
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Viranşehir’e gelen 24 ve 26. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti. 

Akyürek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makam odasında ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Viranşehir’in her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Mehmet Akyürek, Viranşehir Belediyesinin genç, okumuş ve çalışkan Salih Başkanla ivme kazandığını söyledi. 

Belediyenin ilçede yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Akyürek, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ekinci ve ekibini tebrik etti. 

Başkan Salih Ekinci’nin daha güzel işlere imza atacağına ve ilçeyi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağına yürekten inandığının altını çizen Akyürek, hizmet odaklı proje ve çalışmalarda her zaman Salih Başkanın destekçisi ve arkasında olacağını kaydetti.

Başkan Salih Ekinci ise, güzel düşünceleri ve nazik ziyaretlerinden ötürü eski milletvekili Mehmet Akyürek ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

Akyürek’e belediye ziyaretinde, Akyürek’in kardeşleri iş insanı Aslan ve Mustafa Akyürek, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti Viranşehir eski İlçe Başkanı Mehmet Ekinci ve partililer eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195