Title of a News Article

Başkan Ekinci müjdeyi verdi!

Başkan Ekinci müjdeyi verdi!
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe halkına Tren yolu parkının ihaleye çıktığını müjdeledi.

Başkan Ekinci’nin girişimleri sonucu, İlçenin Yenişehir Mahallesinde Tren yolu olarak bilinen alanda yapılması planlanan parkın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldı.

Viranşehir’e nefes aldıracak parkın ihaleye çıkarıldığını belirten Başkan Ekinci, yapılacak park ile ilçenin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Park yapım işleri ile birlikte Kurban bayramından sonra 21,22 ve 23 caddelerin de asfaltlanacağını ifade eden Başkan Ekinci, Yılan hikayesine dönen Tren yolu parkının şimdi de Viranşehir halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

45 dönümlük alan üzerinde yapılacak parkın ihaleye çıkarılması için yoğun girişim ve çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, ‘Herşey Viranşehir İçin’ sloganı ile hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Tek sevdasının Viranşehir’e hizmet yapmak olduğunu yineleyen Başkan Ekinci, daha yeşil ve yaşanabilir bir Viranşehir için bıkmadan usanmadan çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Ekinci, Parkın ihaleye çıkarılmasında emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Sosyal ve spor alanlarıyla, estetik açıdan da birçok donanımı içinde barındıran parkta, bisiklet parkuru, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru, havuz ile çocuk oyun grupları yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195