Title of a News Article

Ekinci takımına moral ziyaretinde bulundu

Ekinci takımına moral ziyaretinde bulundu
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekibi Viranşehir Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek, futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. 

Teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Ekinci, takımın pazar günü oynayacağı Adıyaman İmamağaspor maçı öncesi moral ve desteğini iletti.
Başkan Ekinci’ye, takım yöneticileri ve birim müdürleri üyeleri eşlik etti.

Viranşehir’in tanıtımında Belediyespor’un çok önemli bir işlevi olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, “ bundan dolayı, takımı, sporu, sporcuyu ve gençleri çok önemsiyoruz ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Sizden isteğim pazar günü burada rakibinizi mağlup edip 3 puanı almanızdır. Ben bu takıma çok güveniyorum ve maçı alacağınıza yürekten inanıyorum. Önümüzdeki iki maç, 3.lige hedefimize ulaşmak için çok önemli. İki maçı da kazanacağınıza inancım tamdır. Allahın izniyle el ele verip halkımızın 32 yıllık 3. Lig özlemine son vereceğiz inşallah. Yüce rabbim şampiyonluk yolunda yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Başkan Ekinci, yaptığı konuşmanın ardından Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Başkanın moral ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Futbolcular ve teknik heyet ise, Başkan Salih Ekinci’ye galibiyet sözü verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195