Title of a News Article

Ekinci, Viranşehir’in kangrenleşen sorununu çözdü

Ekinci, Viranşehir’in kangrenleşen sorununu çözdü
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin yoğun girişimleri sonucu mahkeme kararıyla iptal edilen imar sorunu çözüldü. 

Seçimde vatandaşlara verdiği vaatleri bir bir yerine getiren Başkan Ekinci, seçim sürecinde vatandaşlara ‘ Göreve gelirsem İmar sorununu çözeceğim’ sözünü yerine getirip, büyük uğraşlar sonucu sorunu çözdü.  

Başkan Ekinci, Yaklaşık 6 yıl önce dönemin belediye yönetimi tarafından ilgili kamu ve kurumların görüşleri alınmadan yapılan imar planı, 2016 yılında DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından açılan dava sonucu mahkeme kararıyla iptal edilen imar’ın yoğun çaba ve girişimleri sonucu Nisan ayı itibari ile açıldığını söyledi. 

Yoğun uğraşlar sonucu İlçenin İmar Planı sorununu adil, şeffaf ve hakkaniyetli bir şekilde çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Ekinci, Kangrenleşen 6 yıllık sorunun çözülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, açılan İmar’ın ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. 

Başkan Salih Ekinci, İmarın ilk inşaat ruhsatını Müteahhit Kadri Yalav’a vererek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Müteahhit Kadri Yalav ise, 6 yıldır İptal edilen imar sorunu yüzünden inşaat sektörünün çok zor durumda kaldığına vurgu yaparak, açılan imarın ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağının altını çizdi. 

Göreve geldiği günden beri gece gündüz demeden imarın açılması için yoğun çabaya harcayarak sorunu çözen Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür eden Yalav, ilk inşaat ruhsatının kendisine nasip olmasından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195