Title of a News Article

Flaş! Viranşehir'de yüzde 120 zam...

Flaş! Viranşehir'de yüzde 120 zam...
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, memur ve sözleşmeli personelin yararlandığı Sosyal Denge Sözleşmesi’ne yüzde 120 oranında zam yaptı.

BEM-BİR-SEN Belediye ve özel idare çalışanları birliği sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Aloğlu ile bir araya gelen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, memur ve sözleşmeli personelin Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni imzaladı. 
Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli personelin maaşlarına tavan ücret üzerinden iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 120’lik orana imza atarak, her zaman çalışanın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

İmza töreninde konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hiç usanmadan ‘Biz çalışanlarımızı hiçbir şekilde enflasyona ezdirmeyeceğiz’ sözünü yineliyor. Bu 20 yıldır böyle ve 20 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımız bu sözünün arkasında dimdik duruyor. Bu sene de gerek işçilerle gerek memurlarla gerekse de asgari ücretle ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde hükümetimiz gerekli bütün adımları bu anlamda attı. Ve ekonomik zorluklara rağmen çok şükür gerek işçiler gerek memurlar çok ciddi kazanımlar elde ettiler. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın yereldeki bir temsilcisi olarak göreve başladığımız günden itibaren hem işçi hem de memur personelimize karşı pozitif bir ayrımcılık içerisinde olduk. Ve hakikaten işçi sendikalarımızla da sizlerle de 3 yıllık sürede çok iyi bir diyalog içerisinde işçilerimizin ve memurlarımız ücretlerinde 2022-2023 yıllarını kapsayacak şekilde tarihi artışı sağladık. Tüm memur ve sözleşmeli personelimize hayırlı olsun” dedi.

BEM-BİR-SEN Belediye ve özel idare çalışanları birliği sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Aloğlu ise sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, duyarlılıklarından dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür edip, hediye takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195