Title of a News Article

Mahkeme kararıyla kapatılmıştı!

Mahkeme kararıyla kapatılmıştı!
banner206

Mahkeme kararı ile iptal edilen Viranşehir’in imar sorunu Ağustos ayı Belediye Meclis toplanmasında onaylandı.

2013 yılında dönemin belediye yönetimi tarafından ilgili kamu ve kurumların görüşleri alınmadan yapılan imar planı, 2016 yılında DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından açılan dava sonucu iptal edilmişti. 

2019 yılında göreve gelen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, nazım imar planı sorunun çözülmesi için Viranşehir-Ankara yolunda adeta mekik dokudu. 

Başkan Ekincinin yoğun girişim ve çabası sonucu hazırlanan nazım imar planı Ağustos ayı Belediye Meclis toplantısında HDP’li meclis üyelerinin ret oyu verdiği gündem maddesi oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Toplantıda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2013 yılında dönemin belediye yönetimi tarafından ilgili kamu ve kurumların görüşleri alınmadan yapılan imar planı, 2016 yılında DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından açılan dava sonucu iptal edildiğini hatırlatarak, sorunun çözülmesi için yaklaşık 2 yıldır mücadele verdiğini söyledi.

Yoğun girişim ve çabalar sonucu hem İmar sorununu çözdükleri hem de vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Başkan Ekinci, yeni imar planının ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Vatandaşlara verdiği bütün sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden Ekinci, verdiği birçok sözü yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195