Title of a News Article

Viranşehir'de festival hazırlığı

Viranşehir'de festival hazırlığı
banner206

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇOK AMAÇLI FESTİVAL HAZIRLIĞI

Viranşehir Belediyesi, Kültür, Sanat ve Eğitim etkinlikleri kapsamında çok amaçlı bir festivali organize etmeye hazırlanıyor.

Viranşehir Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ‘Kadim Şehir’de, Kadim İzler Yarat’ temalı çok amaçlı festivalin organizasyonu gerçekleştirilecek. 

19 Şubat’ta, Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde tertip edilecek festival, yaklaşık 2 ay sürecek. 

Birbirinden güzel programların icra edilecek festival içeriğinde, Konferans, Konser, Tiyatro, Stand-Up, Seminer, Bisiklet turu, Turnuvalar, Sergiler, Masal anlatım etkinlikleri, Yöresel ürünler standı, Bilgi yarışmaları, Üniversite tanıtım fuarı, Sinema ve Paneller tertip edilecek.

Festivalle ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’de ilk kez çok amaçlı bir festivalin düzenleneceğini belirterek, hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.  

Festivalin 19 Şubat’ta başlayacağını duyuran Başkan Ekinci, yaklaşık 2 ay sürecek etkinliğin dolu dolu geçeceğini, Viranşehirlilerin festivalden en iyi şekilde yararlanmasını amaçladıklarını kaydetti.

Düzenlenecek geniş kapsamlı ve çok amaçlı festivalin İlçe tarihinde bir ilk olacağının altını çizen Başkan Salih Ekinci, etkinliğe tüm vatandaşların katılım sağlamasını beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195