Title of a News Article

Başkan Baydilli'den örnek davranış...

.

Başkan Baydilli'den örnek davranış...
banner206
 Suriye’de yaşanan iç savaştan dolayı Harran Konteynır kentte barınan 164 yetim ve öksüz çocuk, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından giydirildi. Baydilli, çocukları giydirdikten sonra onlarla birlikte aynı sofrada yemek yedi.
Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu tarafından yaklaşık 2 yıl önce başlatılan yardım kampanyasına Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’de destek verdi. İnsani Yardım Platformu görevlileri tarafından Harran Konteynır kentte barınan 164 yetim ve öksüz çocuk otobüslerle Paşabağı mahallesinde bulunan giyim mağazasına getirildi. Burada çocuklarla yakından ilgilenen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, yetim ve öksüz çocukların giyinmesine yardımcı oldu. Giyim yardımından sonra Baydilli ve beraberindekiler çocuklarla birlikte aynı sofraya oturarak birlikte yemek yedi. Burada bir açıklama yapan Şanlıurfa Suriye İnsani Yardım Platformu yetkilisi Veysel Toprak, “Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformu olarak yaklaşık 1,5 yıldan bu yana Suriyeli Muhacirler için açtığımız giyim mağazamızda şuana kadar 80 bin ailemizi giydirdik. Bunun yanında her Cumartesi günü 150’ye yakın yetim çocuğumuzu giydirmeye devam ediyoruz. Sağ olsunlar bu haftada Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli böyle bir organizasyon yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ise, “İnsani Yardım Platformu ve Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz her zaman Muhacir yetim ve öksüzlerin yanında olacağız. İnsanlık vazifemizi her zaman olsun yerine getirmeyen devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195