Title of a News Article

Başkan Görmez Onları ziyaret etti.

Başkan Görmez Onları ziyaret etti.
banner206

 Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez Eşi Hatice Kübra Görmezle birlikte Akçakale süleymanşah Konaklama tesislerini ziyaret ederek,  çeşitli temaslara bulundu.

 

Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez’i Akçakale süleymanşah Konaklama tesislerin’de Vali yardımcısı Mehmet Keklik, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İl Müftüsü İhsan Açık, Çadırkent müdürü Hüseyin Ortaç, Afad il müdürü Mahmut Sönmez, Çadırkent müdürleri Bekir Engül, Yasin Seyhan, Hasan Öztürk, Müslüm Önel ve birimlerde görev yapan personel karşıladı.

 

Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez’e Afad il müdürü Mahmut Sönmez Tarafından Akçakale süleymanşah Konaklama tesisleri ile ilgili olarak brifing verildi. Verilen brifingin ardından kendisini karşılayan Suriyeli mültecilerle bir süre sohbet eden Görmez, Daha sonra Çadır kent içerisinde bulunan mescit’te Mültecilerle birlikte Namaz kıldı. Daha sonra birkaç Çadır’a misafir olan görmez, burada suriyeli mültecilerle yakından sohbet etti.

 

Suriyeli mülteci çocukların hazırladıkları ilahileri’de dinleyen Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez, burada bulunan çocuklara çeşirtli hediyeler vererek memnuniyetini dile getirdi.

 

Suriye’de yaşanan  olaylara Tüm insanlığın duyarsız kaldığını belirten  Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez, Geçtiğimiz Günlerde İzmirli bir esnafın Suriyeli bir çocuğu yere vurması ile ilgili’de kısa bir açıklama yaptı.

 

Görmez; Suriye’de yaşanan  olaylara Tüm insanlık duyarsız kalmıştır. Hamdolsun, bizim milletimiz büyük bir kadirşinaslık göstererek, insanlığın vicdan yükünü omuzlarına almışlardır. Ben hakikaten Tüm çadırkentlerde görev yapan tüm kardeşlerimi kutluyorum. Ayrıca izmirde yaşanan olayla ilgili olarak, o çocuğa bunu yapan esnafımız pişman olduğunu düşünüyorum. O esnafımızın o çocuğumuzdan özür dileyeceği kanaatindeyim”dedi.

Kyn:Bizhaberciyiz.com

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195