Title of a News Article

Bozan Sarı Tesisleri vatandaşın sesine kulak verdi ve...

HABER: PAŞA BENZER

Şanlıurfa'da uzun süredir kamuoyunu meşgul eden LPG fiyatları ile ilgili ilk adım atıldı.  Bozan Sarı Petrol istasyonu indirim kararı aldı. 
Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından  Bozan Sarı, kendisi ve işletmesi hakkında çıkan dedikodularla ilgili açıklamalarda bulunarak, ‘bunlar bize atılan iftiralardır, halkımızın sesin kulak verdik, herkesin cebine faydamız olsun diye indirime gittik’ dedi.

TBMM'de sürekli gündeme gelen Şanlıurfa'daki LPG fiyatları ile ilgili bir işletme indirim kararı aldı.  Bozan Sarı Tesisleri’nde bugünden itibaren büyük indirim başladı. Son günlerde aşırı bir şekilde artan otogaz (LPG) fiyatları vatandaşın büyük tepkisine yol açmıştı.  Bozan Sarı ve yönetim kurulu, yaklaşık 1 haftadır  Şanlıurfa'da ki LPG fiyatları ile ilgili yaşanan sorun üzerine  gerekli mercilerle görüşerek indirime gitme kararını aldı.

Şanlıurfa kent merkezinde birçok petrol istasyonunda 2.65 ve 2.75 TL arasında değişen LPG fiyatları bir türlü düşmek bilmedi. İş Adamı Bozan Sarı ve oğulları, anlaşmalı oldukları Petrol Ofisi yetkilileri ile uzun uğraşlar sonucu görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Ankara, Mersin ve Adıyaman gibi illerde LPG fiyatları 2 TL’nin altında satışa sunulurken bu fiyat Şanlıurfa’da şimdilerde ise ortalama 2.72 TL’den satılıyor.

Akçakale Yolu üzeri 850 yataklı Eyyübiye hastanesi karşısında bulunan Bozan Sarı Tesisleri, bugün itibariyle LPG’de büyük indirime giderek düne kadar 2.49 TL’den sattıkları gazın fiyatını bugün itibariyle 2.25 TL’ye çektiler. İndirimli fiyatı gören LPG'li araç sahipleri deyim yerindeyse Bozan Sarı Tesislerine akın etti. Sıraya girmek zorunda kalan vatandaşlar yapılan bu indirimden memnun olduklarını dile getirdiler. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Dr. Halil Özcan ve Kemalettin Yılmaztekin’in de bu konuyla ilgili büyük gayretleri olduğunu ifade eden İş Adamı Bozan Sarı teşekkürlerini iletti.

Sarı, yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Şanlıurfa’da, yaklaşık bir aydır LPG’den dolayı çıkan haberlerle ilgili, sivil toplum örgütleri ve Milletvekillerinden izledim. Bundan dolayı Bozan Sarı işletmesi olarak Petrol Ofisi Genel müdürlüğü ile görüştüm. Bölge müdürü de sağ olsun buraya geldiler, uğraşlar sonucu kar payımızdan indirim kararı aldık. Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ve Halil Özcan ve diğer vekil arkadaşlar olarak Urfalıların sesine kulak verdik ve bir kampanya başlattık. Urfalılarda bu kampanyadan faydalansın dedik. Öte yandan bazı arkadaşlar bu konuyla ilgili hakkımızda dedikodular yapıyorlar. Ne bizim bir derneğimiz var nede petrollerin derneği var. Şanlıurfa’da yapılan bu zamlarda bizlerin rol aldığı söyleniyor. Bunlar iftiradır, asılsızdır, yalandır. Bugün itibariyle indirime gitmiş bulunmaktayız. Süresiz olan indirimimiz Urfalılara hayırlı olsun.” 

Bozan Sarı Tesisleri'nin yaptığı bu indirim sonrası, diğer petrollerde indirim rekabeti artacağa benziyor.


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet altındag
mehmet altındag - 8 yıl Önce

indirime bak.piyasa fiyatına çekmemişsin.suruç petrolleri gibi yap millet indirim istemez

SIRADAKİ HABER

banner195