Title of a News Article

Bozova Belediyesi ekipleri buzlanmayı önledi

Bozova Belediyesi ekipleri buzlanmayı önledi
banner206
Gece gündüz demeden ve dün gece saatlerinde itibaren tuzlama çalışmalarına başlayan ekipler ana cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Buzlanmadan dolayı yaşanabilecek tüm olumsuzlukları en aza indirebilmek için ana yollar ve sokaklarda trafiğe açık tutabilmek için dün gece itibariyle tuzlama çalışmalarına başlayan Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tuzlama çalışmalarına ilk olarak ana arterler ve dik yokuşlu sokaklardan başladı.
Başkan Aksoy ‘’ Ekiplerimiz dün gece itibari ile tuzlama çalışmalarına başladı. Ana caddelerimiz de ve öncelikli olarak dik yokuşlu sokaklarımızda tuzlama çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Biz ne kadar tedbirleri almaya kalksak da büyük sorumluluk sürücülerimize düşüyor. Bu soğuk kış günlerinde sürücülerimizden ricamız lütfen araçlarını yavaş ve dikkatli kullanmaları. Belediye ekiplerimiz her koşula hazır. Biz her zaman hemşerilerimizin yanındayız. ‘’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2020, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195