Title of a News Article

Bozovalı kadınlar salona sığmadı...

.

Bozovalı kadınlar salona sığmadı...
banner206
Bozova Belediyesi , İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Ak Parti Bozova Kadın Kolları teşkilatı  tarafından,8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ' kadınların iş yaşamına ve sosyal hayata katılımına destek vermek' amacıyla hazırlanan etkinlik oldukça büyük ilgi gördü.

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, Ak Parti Bozova ilçe Kadın kolları Başkanı Dilek Kara, bazı bürokratlar ve çok sayıda kadının katıldığı 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker,  Kadınları her alanda aktif olmalarını beklediklerini söyledi.
Ak
 Parti Bozova Kadın kolları Başkanı Dilek Kara ise, proğram sonra Urfastar gazetesine yaptığı açıklamda, 8 mart dünya Kadınlar gününü kutladıklarını kadının milli kültür içerisinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak, “Kadın bizim için cennetin ayakları altında olduğu annelerdir. Kadın şefkatin temsilidir. Kadın başarını, hayatın her alanında  zarafetin temsilidir. Bugün mağdur Suriyeli müsafirlerimizi hatırlamak zorundayız, Mağdurlar için yapılan projelere dünyanın hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var” dedi. Kadın aynı zamanda zaferin müjdecisidir. 15 Temmuz gecesi  Şerife Boz‘un milli mücadeleye verdiği desteği unutmamak gerekiyor'dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195