Title of a News Article

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Hilvan'a Destek

Hilvan Belediyesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunduğu " Temiz gelecek,Temiz Hilvan" projesi kapsamında bakanlık tarafından Hilvan Belediyesine 150 adet çöp konteynırı hibe olarak verildi.

Hilvan'da daha temiz bir ortam yaratmak, çevre temizliği bilinçlendirmek ve geliştirmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığına hazırlanan proje hakkında bilgi veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık :
 
" Her geçen gün ilçemiz gelişmekte ve değişmektedir. Buna bağlı olarak ilçenin genelinde de temizlik ihtiyacı artmaktadır. özellikle temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi büyük bir önem arz etmektedir. İnsan topluluğunun yaşadığı yerlerin ne kadar medeni olduğunu temizliğiyle ölçülendirebiliriz" dedi.
 
Bayık " Bu vesileyle ilçenin gelişmişliğine paralel olarak doğan çevre temizliği ile ilgili ihtiyaçlarımızı projelendirip Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunduk. Projemizin kabul görmesi sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hilvan Belediyesine 150 adet 400 litrelik çöp konteynırı hibe etti. Yeni konteynırlarımızı ana cadde ve eğitim alanlarının yoğunlukta olduğu bölgelere yerleştiriyoruz. Daha önce aynı yerde bulunan çöp konteynırlarımızı da alıp kendi atölyemizde elden geçirip onarımını yapıyoruz. Aynı zamanda gerekli dezenfekte işlemlerini de yaptıktan sonra yeniden ihtiyaç duyulan yerlere bırakıyoruz" dedi
 
Hedeflerinin bilinçli bir çevre temizliğinin olduğunu da sözlerine ekleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " Çevre temizliği gerekli ihtiyaçların karşılanması ile daha da bilinçli bir hale getirilmesi gerekiyor. Biz de belediye olarak bu ihtiyaçları karşılayıp insanımızın çevreye daha duyarlı olmasını ve bu konuda daha fazla bilinçlenmelerini hedefliyoruz." dedi.
 
 
.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195