Title of a News Article

Ceylanpınar 3. İçme Suyuna Kavuştu

Ceylanpınar Belediyesi tarafından yaptırılan Yer altı Su kuyuları ile İlçenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan 3. İçme su kuyusuna kavuştu. Ceylanpınar Belediyesi Cumartesi günü Kepez mevkisinde 3. su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi.

Ceylanpınar 3. İçme Suyuna Kavuştu
banner206
 Açılışa Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin,AK Parti İlçe encümenleri,Başkan yardımcısı Adnan Daşkıran ve vatandaşlar katıldı.
           Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla yapmış olduğu açıklamada;İlçemizin su ihtiyacını giderdik. Buna rağmen var olan kuyularımıza yenilerini ekliyoruz. Umarım ki İlçemizde su sıkıntısı kalmayacak. Bu yeni kazmış olduğumuz kuyumuz  il ilçemizde su sıkıntısını denilen bir şey kalmayacak , yeni su kuyumuzu da halkımızın hizmetine sunduk’’.
         Suyun israf edilmemesi konusunda da vatandaşlara uyarıda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla “Halkımızdan tek isteğimiz sularına sahip çıkmaları ve gereksiz su harcamalarını yapmamalarıdır. Su en kıymetli hazinelerimizdendir. Şanlıurfa’nın en güzel ilçesi olan Ceylanpınar’ımız ve halkımızın istekleri doğrultusunda bu gibi çalışmalarımız devam edecektir''dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195