Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesinden ‘Bir Fidan’da Sen Dik’ Kampanyası

Ceylanpınar Belediyesi tarafından başlatılan ‘’Bir Fidan’da Sen Dik’’ Kampanyası adı altında 4 bin tane fidan dağıtımı ve dikimi yapıldı.

 Ceylanpınar Belediyesinden ‘Bir Fidan’da Sen Dik’ Kampanyası
banner206

Ceylanpınar Belediyesi tarafından başlatılan ‘Bir Fidan’da Sen Dik’ kampanyası adı altında ilk olarak Ceylanpınar Fen Lisesi olmak üzere Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve tüm okullara fidan dağıtımı yapıldı.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından "Bir Fidanda Sen Dik" kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Fen Lisesi olmak üzere Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçelerinde fidanlar dikildi.

 “Bir Fidan’da Sen Dik” kampanyası başlatan Ceylanpınar Belediyesi ilçede bulunan tüm okullar olmak üzere 4 bin fidan dağıtımı yaptı. Konuyla ilgili konuşan Başkan Atilla, tüm okullarımıza fidan dağıtımı yapılarak dikimlerini Belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza da fidan dağıtarak onların da yeşil bir Ceylanpınar için katkı vermelerini sağladık” dedi. Başkan Atilla, Belediye olarak ilçemiz de ağaç ve fidan sayısını arttırmak için göreve geldikleri günden bu yana çalışmaların sürekli olarak devam ettiğini belediyenin çalışmaları yanında bir fidanda sen dik kampanyası ile halkı ücretsiz olarak fidan dağıtarak ilçemizi halkımızla birlikte daha yeşil ve yaşanılan bir yapıya kavuşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Öte yandan Başkan Atilla, öğrencilerin kötü alışkanlıklar konusundan uyarılarılar da bulunarak, Bir defadan bir şey olmaz, işte o bir defadan bir şey olmaz dedikçe sonu hüsranla olduğunu belirti. Okul içerisinde kötü alışkanlık içerisinde bulunan öğrencileri, öğretmenlerine veya okul müdürlerine bildirmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

‘Bir Fidan Sen Dik’ kampanyasına katılan başta Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla olmak üzere Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Emniyet Müdürü Mustafa Cengiz, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195