Title of a News Article

Çocuklarla birlikte iftar yaptılar

Çocuklarla birlikte iftar yaptılar
banner206

Aile ve Sosyal Politikalar (ASPİM) İl Müdürü Hasan Bilici, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı evlerde kalan çocuklarla birlikte iftar açtı.

ASP İl Hasan Bilici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan evlerde kalan çocukları ziyaret edip birlikte iftar açtı. Ziyarette Müdür Bilici’ye Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Asım Ergüven ve çocuk evi sorumlusu kadir çiçek eşlik etti.

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayında evlerimizde kalan çocuklarla birlikte bu duyguları paylaşmanın önemini vurgulayan ASP İl Müdürü Hasan Bilici, “ Çocuklara aile ortamında, anne, baba şefkati ve kardeş duygusu içerisinde Ramazan ayını yaşama fırsatını vermek istediklerini söyledi. Çocuk evlerimizde kalan çocukların hiçbir eksiği olmadığını Her türlü ihtiyacını devletimiz en üst düzeyde karşılıyor. Maddi olanakların mükemmel olması bile bir aile sıcaklığını veremiyor. Çocuklarımızın sevgiden yoksun büyümemeleri için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kara
Kara - 7 yıl Önce

"Bana çiçek getirin, dünyanin bütün
çiçeklerini buraya getirin!"
Köy ögretmeni Sefik Sinig'in son sözleri.

SIRADAKİ HABER

banner195