Title of a News Article

Dualarla açıldı...

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Cumhuriyet mahallesi ‘nde hayırsever Hacı Ramazan Kaya tarafından yaptırılan Camii Ceylanpınarlı vatandaşların yoğun ilgisi ile hizmete açıldı.

Dualarla açıldı...
banner206

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Cumhuriyet mahallesi ‘nde hayırsever Hacı Ramazan Kaya tarafından yaptırılan Camii Ceylanpınarlı vatandaşların yoğun ilgisi ile hizmete açıldı. Açılışa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ,İlçe Kaymakamı Musa Sarı ,Şanlıurfa İl müftü  vekili İbrahim Halil Okulu,  Ceylanpınar ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Cengiz ve çok sayıda vatandaş katıldı..

Açılış konuşmasını yapan  hayırsever Hacı Ramazan Kaya ise konuşmalarında şunları söyledi. Ne Mutlu bana bugüne 70 yaşındayım bu günüde , görmeyi de Allah nasip etti en mutlu günüm bugün, cümleniz bu açılışa katıldığınız için Allah sizden razı olsun.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise konuşmalarında şunları söyledi. ‘’Hayır sever Ramazan Bey çok güzel bir yatırım yaptı , manevi bir yatırım yaptı dilerim ki öbür dünyada mükafateni bulur inşallah. Bu kadar güzel bir eser ortaya çıkardığı için  ilçe Belediye Başkanı olarak Hayır sever Hacı Ramazan beye çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsu bizde Ceylanpınar Belediye,si olarak her zaman destekçileri olacağız’’ diye konuşan  Belediye Başkanı ve protokol Cuma namazını kılmak için Hz Ömer Camicisinde namaz kıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 22:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
yasemin kilic
yasemin kilic - 10 yıl Önce

Harika olmus babamin camisi

SIRADAKİ HABER

banner195