Title of a News Article

Engelli kardeşlerini unutmadılar...

Engelli kardeşlerini unutmadılar...
banner206
10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri, huzur haklarını kullanarak engelli 3 öğrenciye akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler.


Eyyübiye İlçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Orta Okulu’nda okuyan 7. sınıf öğrencisi Emine Dağ, Ayhan Şahenk Kız Teknik Lisesi’nde okuyan 8. Sınıf öğrencisi Abdulmuttalip Dağ ve Fizik Tedavisi gören ve okula henüz gidemeyen 10 yaşındaki Muhammet Ali Yeksindağ’a, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Necmeddin Sağlam, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, meclis üyeleri İbrahim Göktaş, ve Hübeyit Bilbay, Belediye Meclisi Huzur haklarını kullanarak akülü tekerlekli sandalye hediye ettiler.


Engeliler Haftası nedeniyle akülü tekerlekli sandalye verilen öğrencilerin dualarını alan meclis üyeleri, burada öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, ‘Eyyübiye Belediye Meclis üyelerinin başlatmış olduğu her engelli öğrencimize akülü tekerlekli sandalye kampanyasının bugün 9.’sunu düzenlemiş bulunmaktayız. Bundan dolayı Eyyübiye Belediye Meclis üyelerini kutluyorum. İnşallah biz Eyyübiye Belediye Başkanlığı olarak engelli bütün vatandaşlarımız ile ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Onların engelsiz bir hayat sürdürmeleri için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.’ dedi.


Ertuğrul Gazi Orta Okulu’nda okuyan 7. sınıf öğrencisi Emine Dağ’ın Annesi Fatma Dağ, yapılan akülü tekerlekli sandalye yardımından dolayı Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti. Çocuğunun artık kendisine fazla ihtiyacı kalmadığını ifade eden Anne Fatma Dağ duygusal anlar yaşadı. Gözleri dolan Anne Dağ, sevinçten ne yapacağını söyleyemedi.


Öte yandan bir diğer engelli 10 yaşındaki fizik tedavisi gören Muhammet Ali Yeksindağ’a tekerlekli sandalyesini AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün verdi.


Burada bir açıklama yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, ‘isteriz ki hiçbir çocuğumuz engelli olmasın ama engelli çocuklarımız da var. Bu konuda özellikle belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Engelli bir kardeşimizin daha yürüyebilecek hale getirdiler.’ ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195