Title of a News Article

Eyyübiye'de ihtiyaç sahipleri tek tek geziliyor...

Eyyübiye'de ihtiyaç sahipleri tek tek geziliyor...
banner206

Şanlıurfa'da, maddi açıdan en fakir bölgelerin başında yer alan Eyyübiye ilçesinde dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını tek tek çalan Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mehmet Hamcan mesai kavramı tanımıyor.

Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle yoğun bir tempo yaşayan Eyyübiye Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan, mesai saatlerinde kurumda çalışma arkadaşlarıyla, mesai sonrası ise iftar öncesi ve sonrası ihtiyaç ailelerin kapılarını tek tek çalarak onlarla birliktw vakit geçiriyor. Yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Hamcan, gönüllerde yer edinip hayır duası alıyor.

Sosyal Yardımlaşma adına Eyyübiye İlçe Kaymakamlığı ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Yardımlaşma Vakfı, gezmedik mahalle sokak bırakmıyor. İhtiyaç sahiplerine yönelik atılan adımlarda, geniş çaplı araştırmalar yapılıp, en hızlı ve kısa sürede somut neticeler alınıyor. 

Nakdi, gıda gibi yardımların sürdüğü Eyyübiye Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğünde vatandaşlara hizmet veren Vakıf Müdürü Mehmet Hamcan, 'çalmadık kapı girmedik ev bırakmıyoruz. Allah'ın izniyle elimizden gelen tüm ve devletimizin sağlamız olduğu her türlü imkanı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz. İlçe Kaymakamlığımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.' Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195