Title of a News Article

Fotomodeller sokağa indi!

VİDEOLU HABER...

HABERİN GALERİSİ
Zümrüt Moda

Zümrüt Moda

Şanlıurfa’da gelin kıyafetleri dükkanı açan İş Kadını Zümrüt Karadaş, İzmir’den kendisiyle birlikte getirdiği foto model bayanlara gelinlik giydirerek sokak ortasında defile sunumu yaptı.

Şanlıurfa’nın en işlet semtlerinden birisi olan Bahçelievler’de Gelinlik Dükkanı açan İzmirli İş Kadını Zümrüt Karadaş, bugün görkemli bir Gelinlik moda dükkanı açarak Urfalıların hizmetine sundu. Yapılan açılışına Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan, ilçe ve kadın kolları mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Zümrüt Moda ismi ile hizmete açılan Gelinlik moda Dükkanı kadınlar ve genç kızlar tarafından yoğun il görürken, işletmesini Zümrüt Karadaş’ın yaptığı Moda dükkanında, foto model 4 bayan gelinlik çeşitlerini giyerek defileye çıkar gibi sokakta gösteri şovu yaptılar. Hareketli müzikler eşliğinde oynayarak defileye çıkan foto model bayanlar, misafirler tarafından büyük alkış aldı.

İş Kadını Zümrüt Karadaş açılış sonrası bir açıklama yaparak, ‘Şanlıurfalılara yeni bir hizmet kapısı kapısı açtık. Bekar genç kızlarımızı buraya bekliyoruz.’ Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195