Title of a News Article

Genç Başkan'dan anlamlı hareket...

Genç Başkan'dan anlamlı hareket...
banner206

Şanlıurfa Genç Misiad Başkanı İş Adamı Ferruh Acemoğlu, bugün onlarca aileye gıda yardımında bulundu.

Memleketçi, Sanayici  ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Şanlıurfalı Feridun Öncel'in başlatmış olduğu harekete tüm il başkanlıkları üst düzeyde katılım sağladı. Yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı noktasında hemen hemen tüm illerde başlatılan yardım kampanyasına Şanlıurfa Genç Misiad Başkanı Ferruh Acemoğlu da duyarsız kalmadı. Şanlıurfa'da, birçok aileye gıda yardımında bulunan Genç Başkan Acemoğlu'nun bu hareketi takdir topladı.

Son aylarda dünyada etkisini ciddi bir şekilde göstermeye devam eden covid 19 salgını nedeniyle hayat durma noktasına gelmiş durumda. Özel sektörde çalışan fakat hali hazırda işi bırakmış ve yardım almaya müsait şehir merkezinde ve kırsal mahallelerdeki ailelere el uzatan Genç Misiad Başkanı Ferruh Acemoğlu, gıda yardımı yaptığı ailelerin hayır duasını aldı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ ALKAN
ALİ ALKAN - 4 yıl Önce

Başarılarının devamını dileriz tebrik ediyorum başkanım örnek alınacak genç abimiz kardeşimiz

ALİ ALKAN
ALİ ALKAN - 4 yıl Önce

Başarılarının devamını dileriz tebrik ediyorum başkanım örnek alınacak genç abimiz kardeşimiz

Gökhan düşünekli
Gökhan düşünekli - 4 yıl Önce

Ferruh Abem Allah eksikliğini vermesin Allah tüm yaptığın yardımları ve hayırları Kabul etsin Allah senin gibi insanları başımız dan eksik etmesin.

Ramazan adak
Ramazan adak - 4 yıl Önce

Bu mübarek günlerde Fakir fukaraya yaptığın yardım ve iyilikler Allah:;;katında değerlendirecek. Allah razı olsun. Hiç bir zaman iyilik yapmaktan kaçınmayın.

İlyas incik
İlyas incik - 4 yıl Önce

Böyle yüreği temiz iş adamlarımızdan, Allah razı olsun keselerine bereket bu mubarek günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım etmeleri çok ulvi bir hareket

SIRADAKİ HABER

banner195