Title of a News Article

GÖÇ Komisyonu Vali Tuna'yı ziyaret ettiler

.

GÖÇ Komisyonu Vali Tuna'yı ziyaret ettiler
banner206
Türkiye'de en fazla Suriyeli mültecilerin yaşadığı Şanlıurfa’da Mülteciler sorunu bir kez daha gündeme geldi. Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından kurulan GÖÇ Komisyonu mültecilerin sorunları ve çözüm önerilerini takip etmeye devam ediyorlar. 

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Göç komisyonu Başkanı iş adamı  Yahya Topdağ üyeler Selahattin Güneş, Mehmet Demir Aziz Badılı, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yımakamında ziyaret ederek mültecilerin sorun ve taleplerini ilettiler.
Görüşmenin ardından bir açıklama yapan GÖÇ Komisyonu Başkanı Topdağ "DAİŞ terör örgütünden dolayı Irak üzerinden geçen Suriyeli kardeşlerimizin kimlik alma konusunda sıkıntıçekiliyordı onlarla ilgili düzenleme ve  diğer konuları Sayın Valimize aktardık Suriyelilerle kuruplaşmadan dolayı halkımıza bazı sıkıntılar verilmekte,bazı mekanları iş sahası yapmışlar bazı çalışmalar yapılması, konaklama veya belirli noktalarda toplanması lazım. Bazı Suriyeli  Aileler ciddi sıkıntı çekiyor Valimiz Sayın Göngür Azim Tuna'nın desteğini aldık. İnşaallahmülteci sorunlarını en az seviyeye getireceğiz " dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195