Title of a News Article

Görme engellilere umut oldular

.

Görme engellilere umut oldular
banner206
 Şanlıurfa’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileri, Görme Engelliler Okulundaki öğrencilerle bir araya geldi.


Haliliye Görme Engelliler Okulunu ziyaret eden üniversite öğrencileri, burada eğitim gören görme engelli öğrencileri şort, tişört, forma ve ayakkabı hediye etti. Görme engelli öğrencilerin düzenlediği sportif aktiviteler eşlik eden üniversite öğrencileri Goalball turnuvasına katıldı. Goalball turnuvasında görme engelli öğrenciler, üniversite öğrencilerini 6-0 mağlup etti.

Görme engelli öğrencilere umut olmak amacıyla üniversite öğrencileriyle birlikte düzenledikleri etkinlikte güzel vakit geçirdiklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, "Görme engelli öğrencilerimizle bir araya gelmek için etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte üniversite öğrencilerimizin büyük bir çabası var ve öğrencilerle birlikte okulumuzu ziyaret ederek onlarla güzel bir vakit geçirdik. Onlara umut olmaya geldik. Bundan sonra da düzenleyeceğimiz etkinliklerde de görme engelli kardeşlerimizle birlikte olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2016, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195