Title of a News Article

Gülpınar İYC'yı ziyaret etti

Gülpınar İYC'yı ziyaret etti
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar İYC’de düzenlenen programda gençlere hitaben “Gençler, birlik beraberliği sağlamalı” dedi.


TBMM AB Uyum komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek cemiyet üyesi üniversiteli gençlerle bir süre sohbet etti, gençlere nasihatlerde bulundu.

Vekil Gülpınar, Şanlıurfa gençliğinin ilk hedefinin birlik ve beraberliği sağlamak olması gerektiğini söyledi.

 

Şanlıurfa gençliğinin hedefi birlik ve beraberliği sağlamak olmalı

“Sizler cehaletten kaynaklı değil bilgiye, ilime, irfana dayalı, bilgi ışığında, imanınızla öz güven sahibi olarak bu davanın temsilcileri olacaksınız” diyerek sözlerine başlayan ve gençlerin yakıp yıkan değil, gönülleri inşa eden, gönüllere girmeye çalışan bir davanın temsilcisi olduklarını belirten Milletvekili Gülpınar, “Gençlik artık nasihat alma çağını geride bırakmış bir konumda. Fakat, ‘Bir musibet, bin nasihattan evladır’ demiş büyüklerimiz. Bizler musibet adına neler yapabilirizin, Milletvekilliği hayatımda değerli büyüğümüz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız şevk ve cesaretle gençlere nasıl örnek olabilirizin gayreti içerisinde olduk. Müslüman dünyasının çektiği sıkıntıların temelinde birlik ve beraberliği gerçek manada idrak edemememiz geliyor. Görünürde birlik ve beraberliğimiz var. Kabe’ye gittiğimiz de hepimiz çok güzel tavafımızı yapıyoruz, manasını da idrak ediyoruz. Ama iş birlik ve beraberliğe gelince sınıfta kalıyoruz. Herkes kendi evinin önünden sorumlu. Şanlıurfa gençliğinin birinci hedefi birlik ve beraberliği sağlamak olsun. Bu şuurla hareket etmezsek bütün makamların hepsi boş ve oturduğunuz makamlar işgalden öteye.

 

Altıparmak: “Durmak yok, yola devam”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İYC Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Cüneyt Altıparmak, “Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gürpınar ve Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi̇ Demirkol şubemizi ziyaret ederek, üyelerimize hitap ettiler. Bu anlamlı ziyaret için kendilerine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz. 24 Haziran seçimleri için, bizlerde ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek üzerimize düşeni mutlaka yapacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195